Welkom bij Apotheek Bollen-Van Bladel

Met deze website bieden we jou een extra dienstverlening , met aanvullende informatie en heel wat mogelijkheden om uw vragen te stellen. Op deze site kunt u terecht voor onder meer informatie over geneesmiddelen en een aantal aandoeningen.

Via de webshop kunt u nu ook online producten reserveren om die dan bij ons in de apotheek af te halen want we verwelkomen u natuurlijk ook nog steeds heel graag persoonlijk in onze apotheek.

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. 

Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 

In onze apotheek bieden wij u verschillende diensten aan zoals

  • Bandagisterie
  • Literatuur gezondheidsadvies
  • Samenstelling huis- en reisapotheek
  • Bloeddrukmeters

U kunt ook verschillende toebehoren bij ons uitlenen zoals

  • loophulpen (krukken)
  • zuurstof
  • aerosoltoestellen

Ook buitenlandse en veterinaire producten kunnen bij ons besteld worden.

Online bestellen en afhalen

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of in één van onze beveiligde afhaalkluisjes laten klaarleggen. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren.

maandag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

dinsdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

woensdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

donderdag

08:30 - 12:30

13:30 - 13:30

vrijdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

zaterdag

09:00 - 13:00

zondag

gesloten